Premier League klubben Manchester United er lige nu favoritter til at hente AC Milans italienske midtstopper til England denne sommer. I så fald vil det være italienerens anden skifte på bare to år. 

Manager i United, Jose Mourinho, har angiveligt forhørt sig om tilgængeligheden af en tranfer mellem AC Milan og de røde djævle for at hente deres kaptajn Leonardo Bonucci til Old Trafford denne sommer.

Det skriver mediet Tuttomercatoweb. De hævder, at Mourinho i endnu højere grad ønsker at forstærke sin allerede meget brede defensiv forud for næste sæson.

(Photo by Lintao Zhang/Getty Images)

Den 31-årige midtstopper bliver stadig betragtet som en af Europas bedste forsvarsspillere, og der har været en del spekulationer om hans fremtid i Milano, eftersom klubben ikke formåede at kvalificere sig til Champions League forud for næste sæson.

Bonucci var en del af det store indkøb som AC Milan foretog i sommers  – over 1 milliard kroner blev brugt på nye spillere. Men i henhold til FIFAS fairplay regler går der rygter om, at klubben bliver nødt til at sælge nogle af deres spillere, når transfervinduet igen åbner til sommer.

Bonucci overraskede alle, da han i sommers valgte at forlade Juventus til fordel for konkurrenterne fra AC Milan. Skiftet, som angiveligt blev foretaget af familiære grunde, gav Bonucci muligheden for at vise sig frem uden hans to andre tro væbnere, Giorgio Chiellini og Andrea Barzagli, der nærmest i det seneste årti er blevet synonym med Juventus’ defensiv.

Manchester United og mourinho er dog også blevet rygtet sammen med nogle andre defensive talenter denne sommer. Det drejer sig om blandt andre Toby Alderweireld fra Tottenham, der længe har været i kontraktstrid med London klubben.

Rygterne går dog på, at Mourinho helst vil hente den lidt mere erfarne Bonucci til klubben, hvorfor han angiveligt har taget personlig kontakt til ham allerede nu.