Den italienske Juventus-spiller Leonardo Bonucci rygtes igen til Premier League. Det er dog ikke Manchester destinationen lyder på, men derimod London.

Af Lasse D. Drescher

Der er flere gange blevet rygtet velspillende forsvarsspillere til Chelsea, som efter Antonio Conte’s ankomst har haft stor fremgang. Chelsea er på nuværende tidspunkt nummer et i Premier League, og de forventes af mange, at slutte sæsonen af med at vinde Premier League-titlen.

(Photo: Getty Images)

Nu rygtes en spiller fra en af Conte’s tidligere arbejdsgivere til Chelsea. Det er Juventus-stjernen Leonardo Bonucci, som man roligt kan kalde en af verdens bedste forsvarsspillere. Det forventes ifølge The Sun, at Leonardo Bonucci formentlig godt kunne have interesse i et skifte til Premier League.

Italiensk forsvarsklippe er ikke tilgængelig for billige penge

Det engelske medie skriver samtidig at det forventes at Chelsea skulle have omkring 365.000.000 kroner klar, i håbet om at de kan sikre sig den velspillende italieners underskrift. Der er formentlig flere Chelsea-fans som godt kan se fordel, i det gode forhold Bonucci og Conte har til hinanden.

Læs også: Tema: Er du klar til den store fodboldrejse?