Nationen England koger meget snart over. It’s Coming Home er englændernes slagord. I aften spiller de den sidste VM-semifinalen og de er kæmpe favoritter. De skal nemlig kun overvinde Kroatien for at stå i deres første VM-finale siden 1966. Her er følge de bedste memes fra englænderne op til kampen. 

De fleste engelske fans kan nok ikke være i sig selv lige nu, men mange af dem er faktisk ret kreative når det kommer til at lave sjove memes med landsholdet. Se bare på disse vanvittig sjove video, der florerer på internettet lige nu.

Peaky Blinders

The Peaky Blinders er et godt eksempel på, hvad der er engelsk for englænderne. Derfor skal der også laves memes med dem naturligvis. Det er faktisk overraskende at den engelske gangstergruppe ikke er blevet spottet i Rusland endnu.

Her er det Thomas Shelbys utrættelige måde at give ordrer på, der er blevet brugt som et udtryk for den sætning som alle englændere lige nu bruger: “It’s coming home. ”

Only Fools and Horses

Ofte er det scener fra ‘Only Fools and Horses’ , der er genstand for adskillige hjemmelavede memes i England. Det er selvfølgelig ikke nogen undtagelse, når det hedder VM. De engelske fans elsker ‘It’s coming home’ og derfor skal det to ting naturligivs kobles sammen.

Ron Burgundy (Anchorman)

JOE elsker at bidrage til produceringen af meme til fodboldindustrien – han gør det i hvert fald rimelig ofte. Nu har de måske produceret deres vel nok sjovest til dato. I hvert fald når det kommer til de engelske fans slagord: “It’s coming home”. Noget som de hellere vil sige en gang for meget end en gang for lidt.

Det der er sjovt ved det her er, at fløjtespillet bliver koblet sammen med Ron Burgundy, der også er hylende morsom i filmen. Det er bare en klassiker.