ISLINGTON, ENGLAND - AUGUST 10:  Jack Wilshire of Arsenal looks on during the Official Premier League Season Launch Media Event held at Market Road pitches on August 10, 2016 in Islington, England. (Photo by Alex Broadway/Getty Images)

ISLINGTON, ENGLAND – AUGUST 10: Jack Wilshire of Arsenal looks on during the Official Premier League Season Launch Media Event held at Market Road pitches on August 10, 2016 in Islington, England. (Photo by Alex Broadway/Getty Images)

Arsenal har en ambition om at leje Jack Wilshere ud, inden transfervinduet lukker. Crystal Palace, Bournemouth og Roma skulle være de tre klubber, der er tættest på at hente ham.

Ifølge BBC Sport er det AS Roma, der i øjeblikket er favorit til at hente Jack Wilshere. Han skulle angiveligt være interesseret, og nu er det op til Arsenal at beslutte sig.

Tirsdag aften var det ellers Crystal Palace, der skulle være favorit til at hente Wilshere, men det ser ud til, at AS Roma er tættest på nu. Intet er dog afgjort, og Bournemouth lurer også i baggrunden.

Crystal Palace har naturligvis en fordel, fordi Jack Wilshere dermed kan blive i London, hvor han har sin familie.

Herunder kan du læse, hvad Jack Wilshere har af forventninger til Arsenal i denne sæson.

– Vi er et af de bedste hold i Premier League. Jeg tror, folk glemmer, at  vi i de seneste par sæsoner har købt Mesut Özil og Alexis Sanchez, som er topspillere og er blevet vant til Premier League, sagde Jack Wilshere ifølge goal.com til Sky Sports for to uger siden.

– Vi har fået et par skader i forsvaret, så vi bliver nok nødt til at få en forsvarsspiller ind. Men vi har fået Rob Holding ind, som har gjort det godt i opstarten, og vi har en anden god centerforsvarer i Calum Chambers.