Jack Wilshere har altid være en Arsenal-mand. Han har født og opvokset i byen og har arbejdet sin vej op gennem ungdomsrækkerne i London-klubben. Af den grund er det også med stort og vedmodigt hjerte, at midtbanespilleren måske forlader The Gunners efter sommerferien. Hans fremtid er i hvert fald ikke på plads endnu. Det skriver det engelske medie The Daily Mail og Goal.com.

Arsene Wenger er efter 22 år som cheftræner på Emirates Stadium ikke længere træner. Den nye mand på posten hedder Unai Emery. Hvad hans holdning og mening om Jack Wilshere er, er ikke til at vide, men noget tyder på, at han ikke har i sinde at prøve at holde på den engelske centrale midtbanespiller.

Faktisk er Jack Wilshere blevet tilbud en ny, forbedret kontrakt hos Arsenal, men taget den sidste del af sidste sæson i betragtning, så ligner spilletid på førsteholdet ikke noget hverdagsscenarie for den 27-årige professionelle fodbold. Han har et klart ønske om at være en fast del af de startende 11 på et Premier League-mandskab. Og det er ikke sikkert, at det kan lade sig gøre i Arsenal.

Tidligere har han på grund af skader været ude af Arsenal-truppen. Og sidste sæson var han lejet ud til Bournemouth. Her fik han spilleglæden og lysten tilbage og det resulterede i gode præstationer, der fik Wenger til at putte ham på holdet i London. Om Emery ser de samme kvaliteter er ikke til at vide.

Ikke for enhver pris

Ifølge hovedpersonen selv, så vil han gerne blive i klubben – men ikke for en hver pris. Hvis det at blive i Arsenal, betyder at han skal se fodbold fra bænken oftere end han selv starter inde, så vil han formentlig ikke blive i klubben. I kulissen står Premier League-klubberne Everton og West Ham Untied klar med en kontrakt, men også de italienske mestre fra Juventus skulle være opsatte på at hente ham til Serie A.