SAITAMA, SAITAMA - APRIL 05:  Jackson Martinez #9 of Guangzhou Evergrande and Yosuke Kashiwagi #10 of Urawa Red Diamonds compete for the ball during the AFC Champions League Group H match between Urawa Red Diamonds and Guangzhou Evergrande at the Saitama Stadium on April 5, 2016 in Saitama, Japan.  (Photo by Masashi Hara/Getty Images)

(Photo by Masashi Hara/Getty Images)

Jackson Martinez har besluttet sig for at forlade sin kinesiske arbejdsgiver, Guangzhou Evergrande, og Martinez agent fortæller, at Serie A er et muligt bud på, hvor colombianeren er at finde i næste sæson.

Af Emil Lohse

Gaungzhou Evergrande hentede sidste vinter Jackson Martinez i Atletico Madrid. Dengang lød prisen på den colombianske angriber på 42 millioner euro. Tiden i Kina er dog allerede omme, for angriberen ønsker at komme tilbage til Europa, og her er især Serie A spændende.

Martinez agent fortæller, at rygterne går på, at Juventus skulle være interesserede i angriberen. Et rygte både spilleren og hans agent håber på er sandt.

-“Vi har ikke fået nogle bud endnu, men jeg er i Europa for at arbejde imod et skifte tilbage hertil”, fortæller spillerens agent, Henrique Pompeo, til Calciomercato.com og forsætter:

-“Vi har hørt om Juventus interesse, og det ville være en fantastisk mulighed. Juventus har domineret Serie A i årevis og er en af de bedste klubber i verden”, siger Henrique Pompeo.

-“De har ikke kontaktet mig personligt, så vi må vente og se. Vi er ikke vant til den slags situationer, hvor vi bare skal vente og se, hvad der sker,” afslutter Pompeo.