Jakob Michelsen blev tidligere i dag, tirsdag, præsenteret som ny cheftræner for Odense Boldklub. Den tidligere SønderjyskE- og Hammarby-træner har fået tre år hos fynboerne.

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

I et interview med OBTV, fortæller Jakob Michelsen lidt om bevæggrunden for, hvorfor det netop blev odenseanerne, valget faldet på.

Hvorfor blev det OB?

– Det gjorde det, fordi jeg har haft et par gode snakke med ledelsen i OB, og fordi de har præsenteret et spændende projekt for mig, og fordi jeg ser OB som en stolt traditionsklub med et stort potentiale, som vi forhåbentlig kan indfri. Det glæder jeg mig til – sammen med spillerne og staben – at blive en del af.

Hvad er det, du kommer med som træner?

– Jeg kommer med noget friskhed, jeg kommer med min stil. Hver træner har sin egen stil, og jeg har selvfølgelig også min, nogle ting, jeg synes er vigtige.

– Det er vigtigt for mig at understrege, at det her ikke er et Jakob-projekt. Det her er et OB-projekt. Vi skal se, om vi kan få løsnet resultaterne, så vi kan præstere endnu bedre, end vi har gjort.

Om selve klubben:

– Det er en stolt traditionsklub med nogle gode fans, som altid har været kendt for at være i toppen af dansk fodbold. I dag har man haft nogle magre år, hvor man ikke har været i nærheden af top-6.

– Det handler om, at vi skal skabe noget begejstring, og vi skal vinde nogle fodboldkampe. Hvis vi arbejder hårdt og koncentreret i dagligdagen, og vi præsterer som en enhed, så er der mulighed for, at vi kan lave nogle gode resultater sammen.

– Der kommer ikke til at ske nogen revolution fra dag et. Kent har gjort et rigtig godt stykke arbejde i klubben, og det skal jeg forsøge at bygge videre på.

– Hvis vi skaber gode resultater, ruller den positive kugle. Så får vi bedre tv-tider, flere tilskuere på stadion og flere sponsorpenge.