Liverpool offentliggjorde nye oplysninger om deres kommende trøje i torsdags. I den forbindelse jokede James Milner med, at han ikke havde modtaget et opkald fra Liverpools ledelse om at komme med i promo-videoen.

af: Emil Plovgaard

James Milner Liverpool
Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Promo-videoen viser en række Liverpool-stjerner, heriblandt Sadio Mané, Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson og ja, selv Alex Oxlade-Chamberlain lufte den nye trøje.

Milner sendte et tweet, der antydede, at han ikke havde fået et opkald. Dermed havde han altså ikke fået buddet om at komme med i videoen.

James Milner er en spiller, som mange Leeds-fans elsker.

Han er et produkt af klubbens ungdomsafdeling, og flere af traditionsklubbens fans vil gerne have Liverpool-stjernen hjem til Yorkshire.

James Milner er ledig på transfermarkedet til sommer, hvor hans kontrakt med Liverpoool løber ud. Det gør ham til en attraktiv person for en (måske) kommende Premier League-klub.

LÆS OGSÅ: Tidlig Juventus-exit for Cristiano Ronaldo? Nu svarer han selv på rygterne

Et skifte til Leeds ville dog formentlig kræve, at Milner går væsentligt ned i løn. I øjeblikket tjener han 140.000 pund om ugen, men det har Leeds nok næppe råd til.

Her er en række tweets, der viser, at Leeds’ fans bestemt ikke har glemt deres gamle spiller.

https://twitter.com/JackTugwell/status/1118807830293774336