Den tidligere Tottenham-træne Jamie Redknappe har erklæret det nuværende Arsenal-mandskab for det dårligste nogensinde og siger, at der er brug for ændringer i London-klubben, hvis de skal have nogen forhåbninger om at tilspille sig en plads i toppen af Premier League. De pladser, der giver adgang til Champions League er nemlig i fare for Arsenals vedkommende.

London-klubben med træner Arsene Wenger i spidsen er lige nu fem point efter den Champions League-adgangsgivende fjerdeplads. Det er ved første øjekast ikke en katastrofe, men det mener englænderen Jamie Redknapp, der blandt andet tidligere har træner en anden London-klub, nemlig Tottenham eller Spurs, som de også kaldes.

Ifølge de engelske medie Sky Sports og The Telegraph, skulle den 70-årige træner have sagt følgende om Arsenals situation: “Man siger, at det er et af de yngste mandskaber i Premier League. Det kan godt være, men jeg vil stadig sige, at det er det værste Arsenal-hold jeg nogensinde har set.”

Redknapp på billedet herover er lige nu uden arbejde, men sidst han var træner for en klub var det for Birmingham City i Englands næstbedste række. 

“Hvis du kigger på de spillere de har haft i løbet af årene. Thierry Henry og Bergkamp blandt andet. Ja nu har de Ozil og Sanchez, men sidstnævnte bliver formentlig solgt og så mangler der altså nogle stjerne i klubben. Nogen, der kan afgøre kampene på egen hånd.”

 “Arsenal-holdet er kedeligt. De skaber ikke kampene og venter på tilfældigheder. Der skal ske noget. De skal ikke kun have en god kamp på en måned, hvor de kombinerer sig gennem modstanderens forsvar. Det skal være hver gang, ligesom med Manchester City.”
Hvad mener du? er du enig i Redknapps vurdering eller burde Arsenal være tilfredse med holdets nuværende situation?