Virgil van Dijk bliver årets spiller i Premier League. Det mener den tidligere Liverpool-spiller og nuværende ekspert på Sky Sports, Jamie Redknapp.

(Photo: Getty Images)

Den hollandske forsvarsspiller har været i formidabel form i denne sæsons Premier League, som Liverpool i øjeblikket fører.

I de seneste mange år har den helt store akilleshæl været defensiven og i allerhøjeste grad niveauet hos midterforsvarere.

Med med købet af Van Dijk, er de defensive problemer blevet løst i et snuptag.

Anfield-mandskabet har leveret imponerende præstationer i Premier League i denne sæson. I 9 ud af de første 12 Premier League-kampe holdt man sågar målet rent.

Siden ankomsten I januar sidste år, har den tidligere Southampton-stjerne været med til at holde målet rent i 24 kampe.

Og mange anser også hollænderen som en af favoritterne til at vinde årets spiller i Premier League. Heriblandt Jamie Redknapp.

– Ingen kommer i nærheden af Virgil van Dijk, lød det fra Redknapp i et interview med Daily Mail.

– Han har forvandlet Liverpool til et bundsolidt hold. Et hold, som er favoritter til at tage titlen for første gang i 29 år.

– I forhold til denne pris er timing afgørende. På dette tidspunkt sidste år, var De Bruyne klar favorit, men så kom Salah stormende.

Liverpool skal i aften op imod West Ham i London. Virgil van Dijk og de øvrige Liverpool-spillere håber på at kunne øge afstanden til Manchester City til hele fem point.

Mohamed Salah har været i glimrende form, igen i denne sæson. Den egyptiske angriber er i øjeblikket oppe på 16 mål