WEST BROMWICH, ENGLAND - OCTOBER 31: Jamie Vardy of Leicester City celebrates after he scores the third goal of the game for his side during the Barclays Premier League match between West Bromwich Albion and Leicester City at the Hawthorns on October 31, 2015 in West Bromwich, England. (Photo by Clint Hughes/Getty Images)

WEST BROMWICH, ENGLAND – OCTOBER 31: Jamie Vardy of Leicester City celebrates after he scores the third goal of the game for his side during the Barclays Premier League match between West Bromwich Albion and Leicester City at the Hawthorns on October 31, 2015 in West Bromwich, England. (Photo by Clint Hughes/Getty Images)

Arsenal var først på sommeren ude efter Jamie Vardy, da man udløste hans frikøbsklausul, men Jamie Vardy følte ikke, at et skifte var det rigtige for ham.

Det endte i stedet med, at Jamie Vardy sagde nej tak til Arsenal og forlængede i stedet kontrakten med Leicester City, hvor han har fået sit gennembrud.

Han fortæller, at det var let men samtidig også meget svær beslutning at fravælge Arsenal.

– I mit professionelle liv har det været den sværeste beslutning, jeg nogensinde har truffet, men jeg har heller ikke været professionel så længe. Det var hårdt, men det var faktisk en nem beslutning at træffe, siger Vardy til The Guardian.

– Hver gang jeg tænkte på det og overvejede hvert aspekt, sagde både mit hoved og hjerte, at jeg skulle blive i Leicester, og derfor traf jeg beslutningen om at blive. Jeg kunne godt se folks pointer i at jeg skulle skifte, men inderst inde føltes det ikke rigtigt, og så skal man ikke gøre det, uddyber Jamie Vardy.

Jamie Vardy kom på en delt andenplads på topscorerlisten i sidste sæson sammen med Sergio Agüero, da de begge to lavede 24 mål i Premier League.

Det er blot fire år siden, at den 29-årige angriber spillede i The National League for Fleetwood Town, der er den femtebedste række i det engelske ligasystem, og det er en imponerende udvikling, som han har gennemgået siden da.