Liverpool henter efter alt at dømme den japanske midtbanespiller Takumi Minamino, når transfervinduet åbner i januar. Red Bull Salzburg-spilleren er til lægetjek hos de forsvarende Champions League-mestre onsdag. 

Det vakte opsigt, da Liverpool-manager Jürgen Klopp i sommer afviste at hente forstærkninger til sin trup. Tyskerens velkørende mandskab var ellers ikke berømt for at have den bredeste trup i sidste sæson. Men nu ser det ud til, at der er nye ansigter på vej for Premier Leagues suværene førerhold. Flere engelske medier kan fortælle, at den 24-årige japanske midtbanespiller Takumi Minamino er til lægetjek i klubben i dag, onsdag, med henblik på at underskrive en kontrakt. En handel, der ifølge Goal koster Liverpool cirka 51 millioner kroner i overgangssum. Minamino har angiveligt en klausul i sin kontrakt med Red Bull Salzburg, der giver ham lov til at skifte, hvis en klub byder det beløb. 

Den japanske landsholdspiller er angiveligt eftertragtet blandt flere europæiske topklubber, hvor Manchester United skulle være iblandt. Derfor anses han for at være lidt af et scoop til prisen. 

Ifølge Goal skulle Liverpool have holdt øje med spilleren, siden han slog sine folder hos Cerezo Osaka i Japan, og mediet regner med, at Minamino kommer til at spille en afgørende rolle for klubben i det nye år, såfremt han skriver under på en aftale. 

Liverpool spiller semifinale i VM for klubhold i Doha i aften, hvor Jürgen Klopp, Salah og Co. skal møde det mexicanske hold Monterrey. Vinderen af det opgør, skal møde vinderen af den sydamerikanske pendant til Champions League, Copa Libertadores i finalen, nemlig brasilianske Flamengo. 

I Champions League tørner Liverpool sammen med Atletico Madrid i 1/8-delsfinalerne, hvor første opgør bliver skudt i gang den 18 februar i det kommende år. Liverpools konkurrent  i Premier League og nuværende engelske mestre, Manchester City, tørner sammen med Real Madrid i 1/8-delsfinalerne.