Den tidligere Manchester United-angriber Javier Hernandez med tilnavnet Chicharito har indrømmet, at han i løbet af det netop overståede januar-transfervindue havde et ønske om at forlade klubben West Ham United. Det skete dog ikke og nu er han stadig at finde i den mørkerøde West Ham United-trøje.

Chicharito, der på spansk angiveligt betyder ‘lille ært’, kom faktisk til London-klubben i sommers og har derfor kun været i klubben i seks måneder. Han kom fra Bayer Leverkusen i Bundesligaen, hvor han var en af de toneangivende spillere. Den rolle har han dog ikke formået at tage i WHU, som klubben også bare kaldes, hvor det kun er er blevet til et par mål og ikke særlig mange bemærkelsesværdige præstationer. Det  skriver det engelske medie Sky Sports.

MOSCOW, RUSSIA – JULY 02: Javier Hernandez of Mexico celebrates his sides first goal as Luis Neto of Portugal (not pictured) scored a own goal during the FIFA Confederations Cup Russia 2017 Play-Off for Third Place between Portugal and Mexico at Spartak Stadium on July 2, 2017 in Moscow, Russia. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Ifølge flere medier var West Ham faktisk tæt på at lade den mexicanske angriber gå, men en skade til Andy Carrol og salget af angriber Diafra Sakho betød, at klubben var i mangel på en angriber. De håber nu, at Hernandez kan være manden, der redder klubben fra at rykke ned.

Om ønsket om at forlade klubben i januar siger han:

“VM er lige rundt om hjørnet og jeg vil gerne spille den. Det er ikke sikkert jeg kommer til det, når jeg ikke har haft særlige gode perioder i West Ham. Jeg ville gerne væk for at være sikker på at være i god form, når slutrunden starter til sommer. Jeg har haft nogle gode kampe, blandt andet mod Bournemouth og mod Crystal Palace. Det er sådan nogle kampe jeg skal have flere af og jeg håber jeg kan får det i West Ham.”