Store spillere skal man lede efter. Loyale spillere skal man lede endnu længere efter. Men det er præcis sådan man skriver Zanetti, der spillede i den samme klub i næsten to årtier. 

AF KRISTIAN PARIS 

Men helt loyal kunne han faktisk ikke have været, hvis han i de sene 90’er havde valgt at forlade Italien til fordel for Premier League og en klub, der dengang var på sit højeste.

Det er nemlig kommet, via Zanetti selv, at argentineren var tæt på at skifte væk fra Internationale for i stedet at skrive under med Premier League klubben Manchester United, der dengang blev trænet af selveste Sir Alex Ferguson.

Men sådan gik det ikke, og det endte med at Inter legende optrådte over 850 gange for Serie A klubben mellem 1995 og 2014, hvor han stoppede karrieren. I tiden i Italien blev han regelmæssigt rygtet væk blandt andet Barcelona, Real Madrid og Man Utd.

 

Det bekræfter den tidligere argentinske landsholdsspiller i et interview med Four Four Two. Heri slår han fast, at han mødte de røde djævles daværende træner, Alex Ferguson, i lufthavnen i forbindelse med et muligt skifte til England.

FBL-ITA-SERIEA-TORINO-INTER

“Der var nogle meget bestemte rygter, der kædede Man Utd sammen med mig i de sene 90’er. En gang så jeg Sir Alex Ferguson i en lufthavn i England, der jeg var på ferie med min kone.” 

Zanetti har i sin tid i Inter vundet adskillige titler, heriblandt fem Serie A titler, fire italienske pokalturneringer og et enkelt Champions League-trofæ.

” Vi snakkede en lille smule fodbold, men jeg var altid opsat på at blive i Inter – selv under de lidt hårdere år. Men det var ikke kun Man Utd, der var andre store klubber også, men min kærlighed til Inter var det der tog beslutningen. ”