PSG-spilleren Lucas Moura fortæller, at han til hver en tid ville vælge at spille sammen med Neymar i stedet for Messi, selvom det betød, at hans egen plads på holdet ville være i far. Overraskende udmelding, der fravælger en af verdens bedste fodboldspillere nogensinde. 

Af David Paris

Brasilianske Lucas Moura fortæller til det engelske medie Goal, at hvis valget stod mellem Barcelona-spillerne Neymar og Lionel Messi, ville han ikke tøve og vælge sin landsmand og kammerat på det brasilianske landshold, Neymar.

23-årige Moura spiller selv på kanten på Paris Saint-Germain-holdet, men det er han ligeglad med. Han ville nemlig have det helt okay med, at Neymar kom til den franske hovedstadsklub, også selvom det ville betyde, at han egen plads i startelleveren ville blive bragt i fare.

PSG er på jagt efter forstærkninger

Mouras arbejdsgiver, PSG, som klubben også kaldes, er i den seneste tid blevet linket med flere verdensklasse spillere. Klubben er netop i gang med at etablere sig i europæisk topfodbold og med videre avancement i Champions League mod Chelsea, er de godt på vej.

PARIS, FRANCE - MARCH 20:  Tiemoue Bakayoko of Monaco and Lucas Moura of PSG in action during the French Ligue 1 match between Paris Saint-Germain v AS Monaco at Parc des Princes on March 20, 2016 in Paris, France.  (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Moura fortæller: ” At få Messi til Paris? Ja, hvorfor ikke. Eller Benzema eller Lewandowski.”

Læs også: FCN sælger midtbanespiller til Rosenborg

Læs også: Avis: Viborg-spiller skubbede mand omkuld under bytur