Den spanske klub Sevilla er angiveligt interesserede i at skrive kontrakt med deres tidligere spiller Jesus Navas, da de ikke lever op til UEFAs kvalifikationskrav omkring antal hjemlige spillere i Champions League-truppen. 

Af David Paris 

Sevilla har meldt ud, at de meget gerne vil skrive under med Manchester City-spiller Jesus Navas næste sommer, når hans kontrakt med Premier League-klubben er udløbet. Den spanske klub er dog nu blevet tvunget til at intensivere deres jagt på fløjspilleren, fordi klubben i øjeblikket ikke lever op til UEFAs kvalifikationskrav til Champions League om antal spillere fra eget akademi.

Manchester City-træner Pep Guardiola har indlemmet den spanske landsholdspiller i sin trup, og intet tyder på, at den tidligere Barcelona- og Bayern München-træner er interesseret i at lade Navas skifte.

MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 15:  Jesus Navas of Manchester City during the UEFA Champions League match between Manchester City and Dynamo Kyiv at the Etihad Stadium on March 15, 2016 in Manchester, United Kingdom.  (Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)

I skrivende stund  har Sevilla, der skal spille Champions League næste sæson, ikke nok spillere fra eget akademi i netop Champions League-truppen og er derfor på jagt efter nogen, så de opfylder UEFAs krav.

1.prioteterne var signingerne af Rayo Vallecanos Jozabed og Liverpools Luis Alberto; førstnævnte er langtidskadet og sidstnævnte er ikke til salg.

Ifølge det engelske medie Goal har Sevilla i sinde at byde omkring 110 millioner kroner på Navas, som de solgte til selvsamme Manchester City i 2013. Eftersigende skulle Riyad Mahrez være på vej til Etihad Stadium og så kunne Navas snildt gå hen at blive overflødig. Et skifte til Sevilla, der råder over offensive kræfter som Franco Vasquez, Konoplyanka og Gameiro, er måske ikke en så tosset ide for Navas, der ikke har nydt den ønskede succes i den blå del af Manchester.

Navas er født og opvokset i Sevilla og blev som 15-årige optaget på klubbens akademi. Siden har spanieren bidt sig fast i startelleveren, først på andetholdet og siden på førsteholdet, hvor det blev til over 250 kampe og 23 mål, inden transferen til City for tre år siden.