AF KRISTIAN PARIS 

Brasilianeren er ved kæmpe sig tilbage fra sin skade som han pådrog tidligere på sæsonen. En skade i hans tæer har sat en stopper for en ellers så lovende debutsæson i Premier League.

Gabriel Jesus slår desuden fast, at han regner med igen at tørne ud for Pep Guardiolas mandskab INDEN sæsonen 16/17 slutter.

Brasilianeren løb relativt tidligt ind i en relativt alvorlig skade, da han i et opgør mod Bournemouth tilbage i februar, slog foden på hjemmebanen Etihad Stadium.

En brækket knogle i foden har tvunget ham til at komme under kniven og er blevet opereret, hvilket også har bragt chancen for, at han kommer tilbage i Citys trup igen.

Den 19-årige er dog sikker på, at hans City optrædener i denne sæson ikke har sluttet endnu.

 

Indtil videre er han stadig tvunget til at bruge krykker, selvom han ser ud til at returnere til førsteholdstruppen inden så længe.

“Jeg ved det ikke… jeg har ingen tilbagevendelse forudsigelse. Men jeg håber og tror stadig på, at jeg kan spille nogle kampe i denne sæson.” forklarede Jesus, da han blev spurgt om hans fremtid af SporTV

Jesus var, da skaden skete, forventet at sidde på sidelinjen i estimeret tre måneder, men det ser dog ud til, at han nå de sidste par kampe af sæsonen.

 

Manchester City Swansea Gabriel Jesus

Han tilbagevenden vil hjælpe City til at ende i top fire, ligesom han også kan spille en rolle i FA-cup finalen

“Det er min første alvorlige skade nogensinde. Ikke en muskelskade, men det er første gang, der er sket noget, der har holdt mig ude af adskillige kampe. Så selvfølgelig er det ikke let.”uddyber Gabriel Jesus.

 

 

Jesus har scoret tre mål  fire kampen inden han pådrog sig skaden i hans femte kamp.