Joachim Low har indrømmet, at han ikke ønsker at diskutere sin kommende jobsituation med et muligt klubjob i det land han selv er landstræner for. Læs hvilken klub, der har tilbudt ham jobbet her…

AF KRISTIAN PARIS

Joachim Low er på nuværende tidspunkt tysk landstræner og han skal til sommer prøve at gøre lige netop, hvad alle tyskere drømmer om; at blive verdensmester i fodbold.

Den tyske avis ZDF slår fast, at den tyske landstræner ikke ønsker at diskutere sin kommende arbejdssituation når den store slutrunde er så tæt på. Det må vente til efter slår han fast.

Det sker efter han er blevet spurgt om hans tilgængelighed for jobbet hos den sydtyske Bundesliga klub, Bayern München, der til sommer står overfor en udfordring, når deres nuværende manager, Jupp Heynckes, går på pension og ikke vil være træner mere.

Som andre kandidater til det eftertragtede job hos den klub, der er blevet tysk mester de sidste fem år i træk er blandt andet den tidligere Dortmund manager, Thomas Tuchel, der på mærkværdig vis blev fyret tidligere på sæsonen. Derudover nævnes der også Lucien Favre, der er Nice manager lige nu.

 (Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

Low har dog distanceret sig fra overskrifter og udtaler sig på følgende måde:

“Jeg har andet at tænke på end Bayern. Det er ikke emne, der er værd at diskutere.”

Low vil som sagt stå i spidsen for landsholdet til sommer, når slutrunden i Rusland skydes igang. De skal prøve at holde på titlen fra 2014, så de på den måde bliver det første hold siden Brasilien i 1958 og 1962, der har vundet to VM-titler i træk.

Hans succes har gjort Low meget eftertragtet og derfor vil der naturligvis være mange mulige jobs til ham efter sommerens slutrunde.