Den nu tidligere Liverpool-spiller Joe Allen har til et engelsk medie fortalt en noget chokerende og rystende historie om sit skifte til Stoke City, der blev officielt tidligere på måneden. 

Af David Paris 

Den walisiske midtbanespiller Joe Allen skiftede tidligere i dette transfervindue til Stoke City fra Liverpool. Skiftet kom som noget af et chok for mange, da Joe Alle uger forinden havde spillet en fremragende EM-slutrunde med Wales, som nåede helt til semifinalen.

Joe Allen tog på ferie kort efter semifinale-nederlaget til Ibiza med sin familie og her fik han en noget uventet og chokerende SMS fra en god ven. Vennen lykønskede den centrale midtbanespiller med skiftet til Stoke, men Alle forstod intet.

Han fortæller til den engelske avis The Telegraph: ” Jeg fik faktisk en sms fra en ven der øsnkede mig tillykke med skiftet, men jeg kendte ikke engang til det der foregik på det tidspunkt. Ikke at vide, om klubben har til hensigt at sælge dig eller beholde dig, især når du forsøger at stille spørgsmålet, er skuffende.”

allen

“Hvis jeg skal være ærlig, så er det at finde ud af de accepteret et tilbud gennem pressen ikke den bedste måde at lave forretninger på. Kommunikationen var ikke god, men så snart Liverpool accepterede et tilbud, jeg vidste, hvad deres hensigter var for mig. Det var lidt mærkeligt, men det er hvordan tingene er nogle gange. Der var intet reelt farvel, men jeg er ikke den mest sentimentale person alligevel.” 

Efter fire på på Anfield Road var Joe Allen blevet noget af en publikumsfavorit og han var desuden vellidt blandt alle i omklædningsrummet.