Englands landstræner, Gareth Southgate, er ved at tage den rutinerede landsholdskeeper Joe Hart med til VM på trods af, at han ikke er førstevalg mellem de engelske stænger alligevel. 

AF KRISTIAN PARIS

Det skriver den britiske avis the Daily Mail. De skriver også, at det højst sandsynligt bliver Evertons  nyindkøb fra i sommers, Jordan Pickford, der kommer til at være det første valg i det engelske mål, når VM skydes i gang til sommer og englænderne endnu en gang skal forsørge at imponere omverdenen.

Pickford og Hart får dog også følgeskab af Stoke Citys keeper, Jack Butland, der forventes at blive den tredje keeper, der er med i Spouthgates 23mand store trup til sommer.

Butland forventes dog lige nu at spille på tirsdag mod Italien i deres indbyrdes venskabskamp. Han mener dog selv, at han faktisk er bedre end Pickford med fødderne og udtaler følgende til samme avis:

“Jeg føler mig tilpas med at bruge min fødder. Jordan spiller dog nok på et lidt andet hold, hvor det at bruge fødderne som målmand kommer lidt mere til udtryk.” slår den engelske keeper fast, der i mange år både har været anden tredje valg efter Stoke City har haft Asmir Begovic og danske Thomas Sørensen til at vogte målet for klubben.

 

BERGAMO, ITALY – SEPTEMBER 11: Goalkeeper of FC Torino Joe Hart looks during the Serie A match between Atalanta BC and FC Torino at Stadio Atleti Azzurri d’Italia on September 11, 2016 in Bergamo, Italy. (Photo by Pier Marco Tacca/Getty Images)

Jeg var angriber indtil jeg var omkring 13 år gammel. Der følte jeg mig moden og tilfreds med at være målmand og siden det har jeg bare elsket at være den bagerste mand – både med og uden bold og med bolden i fødderne og hænderne.”

De andre keepere, der også har været i betragtning til at den engelske landsholdstrup er Nick Pope, Tom Heaton og Fraser Forster, der alle spiller på det højeste niveau i England.