Den tidligere Chelsea-legende John Terry er i skrivende stund uden klub. Han valgte ikke at forlænge aftalen med Championsship-klubben Aston Villa i sommer. Fordi klubben lige akkurat ikke formåede at rykke op i den bedste engelske række. Premier League hedder den.

Han er efterhånden fyldt 37 år og derfor skulle man tro, at han var færdig med professionel fodbold og ville lægge støvlerne på hylden. Men det er langt fra sikkert, at det bliver sådan for forsvarsspilleren, der tilbragte næsten 20 år i Chelsea og af fansene bliver omtalt som “Anfører, leder, legenden”.

Det engelske medie Goal.com skriver nemlig at den tidligere engelske landsholdsspiller, ifølge ham selv, stadig skulle have noget ‘ufærdigt’ arbejde tilbage i Aston Villa. Dermed åbner han op for at vende tilbage til Aston Villa som han i sommer forlod.

Aston Villa tabte playoff-finalen til Fulham lige før sommerferien og herefter meddelte John Terry at han ikke ville fortsætte i klubben. Men den udtalelse er ikke gældende mere.

John Terry siger følgende:

“Vi talte lang tid i løbet af sommeren. Det var ikke lang tid efter nedelaget og jeg var helt nede. Jeg var glad for min tid i Aston Villa. Jeg er stadig ked af at vi tabte finalen. Manageren, fansene og spillerne havde fortjent det. Vi gjorde det godt og fortjente ikke at tabe.”

“Forstå mig ikke forkert. Hvis jeg ikke spiller mere professionel fodbold så har det været en fantastisk karriere og jeg var glad for tiden i Aston Villa. Men jeg er stadig sulten. Sulten på mere fodbold og jeg elsker at træne. Så jeg udelukker ikke noget. Overhovedet.”

John Terry indrømmer at han leder efter en klub og her har den portugisiske klub Sporting meldt sig på banen, klar til at underskrive en kontrakt med ham.