Efter Chelsea har afvist muligheden for at forlænge med John Terry, står forsvarklippen uden kontrakt til sommer – Brøndby’s bestyrer Jan Bech Andersen har et godt venskab til Chelsea-spilleren og vil tilbyde ham en hurtig vej ind i trænerrollen i spidsen for Brøndby IF ifølge BT og The Independent. 

Af: Thomas Burchardt

Brøndby har på nuværende tidspunkt Auri Skarbalius som midlertidig cheftræner, efter at man i sidste uge mistede Thomas Frank efter en hektisk periode i medierne. Tidligere har Morten Wieghorst været anset som favorit til at overtage, men nu mener Jan Bech at Brøndby har de nødvendige midler til at hente Chelsea-legenden.

Kan Brøndby gøre det umulige og gøre Chelsea-legenden til ny træner? (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Kan Brøndby gøre det umulige og gøre Chelsea-legenden til ny træner? (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

I Danmark har BT således også holdt øje med John Terry der også tidligere har udtalt til TV 2 at han følger Brøndbys faren i Superligaen tæt: “Efter mine kampe for Chelsea er det første, jeg tjekker i weekenden, hvordan det er gået Brøndby. Jeg vil, at det går godt for holdet og for Jan. Han er så passioneret omkring fodboldklubben, og han har allerede ændret en pokkers masse ting, og de er på vej op. For mig er det fantastisk at se.”

Jan Bech udtalte i samme program på TV 2 i 2014, at han i lang tid har drømt om at se John Terry i klubben: “Det ville være en drøm, der gik i opfyldelse. John har en masse år i sig endnu, og jeg mener faktisk, at han bliver bedre og bedre. John kan fortsætte i mange, mange år endnu, men jeg ville elske at se ham i Brøndby.”

Nu kan Jan Bech’s drøm endelig nærme sig eftersom at John Terry på nuværende tidspunkt er favorit til at overtage trænerrollen på vestegnen.