Chelsea-kaptajn John Terry udelukker ikke karrierestop efter, at han forlader Chelsea til sommer

Af: KRISTIAN SKOVBY

Der har været stor spekulation om, hvor John Terry skulle hen efter Chelsea-tiden, men nu udelukker John Terry dog, at han et karrierestop er med.John Terry siger, efter at have deltaget i 4-3 sejren over Watford mandag aften, at der er en mulighed for, at han stopper karrieren efter sæsonen.

Den 36-årige, som forlader Chelsea denne sommer, scorede Chelseas første mål i gårsdagens Premier League sejr over Watford.

Chelsea møder Sunderland på søndag i deres sidste ligakamp i sæsonen.

“Jeg har ikke udelukket, at søndagens kamp, kan blive min sidste kamp og, at jeg stopper karrieren,” siger John Terry til Sky Sports.

“Hvis det rette tilbud kommer, så vil jeg sætte mig ned og overveje det sammen med min familie – om det så er i England eller i udlandet”

“Jeg har ikke lavet en beslutning endnu, jeg undersøger alle mine muligheder i øjeblikket.”

Foto: Getty Images.

Tidligere England-captain Terry, annoncerede sidste måned, at han forlader Stamford Bridge efter mere end to årtier i klubben.

Den centrale forsvarspiller er “The Blues'” mest vindende spiller. Med denne sæsons title, har han nu fem Premier League vindermedaljer.

Han har også hjulpet dem til fem FA Cups triumfer, tre League Cups, Champions League- og Europa League trofæet.

Chelsea-spilleren har opnået 716 optrædner for klubben siden sin debut i 1998 – 579 af dem, har været som kaptajn.

Chelsea-manager Antonio Conte, der har ikke har brugt Terry så meget på banen i denne sæson, takker hamfor hans indflydelse på ham i denne sæson.

“Han er en god mand. Han har hjulpet mig en masse i min første sæson. Han havde en fantastisk rolle både på og uden for banen,” sagde italieneren.

“Imod Watford viste han, at han kan forsætte med at spille. Jeg er glad på hans vegne, han scorede et godt mål”

“Jeg ser frem til at se ham løfte trofæet på søndag. Han fortjener det.”