Sidste sæson måtte den walisiske klub Swansea City erkende, at de må en tur ned i den næstbedste engelske række. Det skete efter flere gode sæsoner i den bedste engelske række. Og endda med et trofæ i hus. Det var nemlig Capital One Cuppen i 2014 med den danske træner Michale Laudrup ved roret.

Men nu er virkeligheden altså en anden. Svanerne, som klubben også kaldes, skal forsøge at komme tilbage i den bedste række i næste sæson. Det kræver oprykning. Og det kan blive sværere end som så. En af klubbens stjernespillere vil nemlig forsøge at tvinge sig til et skifte væk fra klubben. Det skriver det engelske medie 90min.com.

(Photo by Athena Pictures/Getty Images)

Det drejer sig om den ghanesiske landsholdsspiller Jordan Ayew. Han skulle nemlig angiveligt nægte at deltage i træningen forud for den kommende sæson. Og årsagen er soleklar. Han vil sælges. Og gerne til en klub i Premier League. Han strækker simpelthen indtil han bliver solgt.

Flere klubber har meldt deres interesse i Swansea City -spilleren. Blandt andet oprykkerne fra Fulham og midterholdet Crystal Palace. Men ingen af klubberne har officielt givet et bud på kantspilleren, der tidligere har spillet for Marsielle 05 i den bedste franske række, Ligue 1.

Swansea Citys talsmand Graham Potter udtaler følgende om Ayew-situationen:

“Der er ikke nogen yderligere informationer om Ayew. Situationen er lige nu sådan er han ikke træner. Og intet vi kan gøre kan gøre, at han vil træne med os. Han vil skifte væk. Og ellers så træner han ikke, og kommer naturligvis heller ikke til at spille på holdet. Han skal træner eller spiller han heller ikke.”

Ayew var Swansea Ciths topscorer i sidste sæson med 11 mål, men kunne ikke formå at holde klubben fra nedrykning.