Ifølge det engelske nyhedsmedie, The Daily Express, har den portugisiske træner, José Mourinho, har i dag afsløret, hvorfor en af hans spillere har store problemer lige nu.

Der er tale om den serbiske landsholdsspiller, Nemanja Matic, hvis selvsikkerhed er nede i en dyb dal på nuværende tidspunkt.

Matic blev droppet af Mourinho lige før landsholdspausen mod Southampton. Inden da var han ellers en fast spiller i startopstillingen.

Matic blev indskiftet i 2. halvleg mod Southampton, men blev allerede skiftet ud igen inden kampen var færdig.

Han startede også på bænken i Chelseas 2-0 sejr over Aston Villa, men blev lige som imod Southampton skiftet ind i anden halvleg.

Men nu indrømmer Mourinho altså at den 27-årige Matic har problemer med sin selvsikkerhed, og derfor har svært ved at spille sig på holdet. Mourinho udtaler følgende:

Selvsikkerhed er en vigtig ting i fodbold. Det første han (Matic, red.) gjorde, da han kom på banen, var at tabe en nem bold, og efterfølgende var han skuffet.

Når du har selvsikkerheden i orden, bliver du ikke skuffet. Du laver en fejl, du ved, at det ikke er den sidste gang du kommer til at lave en fejl, så du klør på og forhindrer at fejlen udvikler sig.

Chelsea møder i aften Dynamo Kiev i et vigtigt opgør i Champions League. Mourinhos trup vandt åbningskampen, men tabte deres anden Champions League kamp til Porto.

Men Mourinho er optimitisk forud for chancerne i alle fire turneringer:

Vi kan vinde alle fire, vi kan tabe alle fire. Jeg tror det er muligt, men jeg tror også, at det er muligt, at vi taber alle fire. Vi er i oktober. Alt er muligt. Vi kan vinde alle fire, vi kan tabe alle fire.