Manchester United måtte af med lige knap 5 millioner kroner for at huse José Mourinho i Lowry-hotellet under hans ophold hos The Red Devils, som nåede at vare to og et halvt år.

(Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images)

Mourinho boede i Manchester i 895 dage, efter han blev ansat i 2016, men det er altså slut nu, efter han fik sparket af vicebestyrelsesformanden, Ed Woodward.

Hans sidste kamp udrullede sig søndag på Anfield mod Liverpool. Det blev ikke nogen mindeværdig afsked for Mourinho. Kampen endte nemlig 3-1 til hjemmeholdet.

På trods af, at han blev ansat på en længerevarende kontrakt hos Manchester United, så købte han aldrig et hus i byen. Og det skal han måske være glad for, nu hvor han har fået sparket. Man kan i hvert fald argumentere for, at han ikke nu skal ud og finde en køber til huset.

Ifølge Mirror har Manchester United betalt £600 pr. nat for at have Mourinho boende på Lowry. Det bliver 537.000 pund – godt og vel 5 millioner kroner – for hele Mourinhos ophold på Lowry-hotellet, der ligger i den prominente del af byen.

Mirror skriver endvidere, at den portugisiske træner kan se frem til en god kompensation for hans afsked. Således må The Red Devils op med 24 millioner pund for at bryde med Mourinho før tid.

Foruden Manchester United, så har José Mourinho også været i et hav af andre klubber. Blandt andet har han trænet klubber som Porto, Chelsea, Inter og Real Madrid i løbet af sin karriere som træner.