Premier League-klubben Manchester United er i gang med forberedelse forud for den nye sæson. Træneren hedder stadig Jose Mourinho og han skal forsøge at forbedre sidste sæson resultater i den kommende sæson. Den portugisiske træner er lige nu i gang med pre-season med klubben fra den røde del af Manchester. Og han mener i skrivende stund, at The Red Devils som mandskabet også kaldes, ikke er et rigtig hold endnu. Der er skal mere til ifølge Jose Mourinho.

Lige nu er Jose Mourinho go co. på træningslejr i USA og her har programmeret indtil videre stået på to træningskampe. Modstanderne var først CF America og San Jose Earthquakes. Og det blev til en uafgjort i begge kampe. Mod førstnævnte blev kampen 1-1, mens 0-0 var resultatet mod San Jose Earthquakes.

En del af de normale startende spillere på United-mandskabet har ikke været tilgængelige i opstarten. Måske er det derfor, at klubben kun har spillet uafgjort mod mandskaber de til enhver tid i sæsonen skal slå med flere mål.

Der er blandt andet tale om Marcus Rashford, Paul Pogba og Romelu Lukaku. De har nemlig deltaget i VM og derfor er de lige nu på ferie.

MANCHESTER, ENGLAND – FEBRUARY 11: Manager Jose Mourinho of Manchester United walks off after the Premier League match between Manchester United and Watford at Old Trafford on February 11, 2017 in Manchester, England. (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Træner Jose Mourinho udtaler følgende om Uniteds pre-season indtil videre:

“Vi er ikke et hold. Vi er en gruppe af spillere fra forskellige andre hold. Nogle fra førsteholdet nogen fra U23-mandskabet og nogen kommer tilbage fra lån. Og nogle bliver lånt ud om lidt. Nogle er helt unge fra akademiet. Og nogle har vi til prøvetræning af de unge spillere. Vi har ikke et samlet hold endnu. Men det går fremad.”