Jose Mourinho fortæller at hans bopæl ligger i London, men hvis et arbejde bliver ledigt tager han selvfølgelig imod.

Jose Mourinho har fortalt, at hvis han skulle have Chelsea til at spille om trofæet, så skulle han hente nogle nye spillere, men Jose fik ikke tid til at foretage nogle handler, før han var fyret.

Jose Mourinho bliver her spottet i London, efter fyringen hos Chelsea. (Photo by MelMedia/GC Images)

Jose Mourinho bliver her spottet i London, efter fyringen hos Chelsea.
(Photo by MelMedia/GC Images)

Jose Mourinho har sagt at han ikke nyder at rende rundt og være arbejdsløs, Jose vil gerne tilbage som træner, spørgsmålet er bare hvor. Manchester United er de største favoritter.

I et interview med Sky Sports fortalte den 53-årige dette: 

“Hvis du er i en klub som vinder, og ønsker du at vinde igen så bliver du nødt til at hente nye håbefulde vindere til klubben. Nogen gange bliver du også nødt til at få dine spillere til at tro, at du vil hente nye spillere til klubben, fordi så kommer de ud af deres komfort-zone, så du skal skræmme dem lidt.

Når man vinder og spiller godt, tænker spillerne at de er i startopstillingen næste gang, og hvis du ikke får spillerne til at tro at deres plads er usikker, så er de mere ligeglade og så er man ikke lige så interesseret i at vinde, som man ville være hvis man kæmper for sin plads på holdet. Det er en god og vigtig taktik for at få trofæer, men mange udnytter den ikke”

Jose Mourinho tilføjede:

“Det er første gang siden 2007 at jeg ikke har et arbejde, men som en familie vil vores hjem fortsat være i England, mere præcist i London, men jeg er selvfølgelig klar til at tage imod et job, hvis der kommer et”

Læs også: Top 10: De værste ‘Judas-transfers’ nogensinde i Premier League