Af David Paris 

Manchester Uniteds træner Jose Mourinho har sat spørgsmålstegn ved klubbens unge midtbanespiller, Andreas Pereiras beslutning om at forlade Old Trafford på en ét årlig-leje-aftale til den spanske La Liga-klub Valencia. Den 21-årige brasiliansk fødte belgier fortæller, at han igennem en længere periode i klubben har savnet faglige råd og motivation og derfor  har valgt at søge nye græsgange, i hvert fald for det næste år. Det skriver det engelske medie The Teelegraph.

Det er dog ikke første gang Pereira, der blev hentet til klubben under Luis van Gaal, i 2014,  er udlejet. Sidste sæson tilbragte han også i Spanien, nemlig i Granada. Dog uden den store succes.

Pereira er en hollandsk skolet fodboldspiller med rødder i den traditionsrige klub PSV Eindhoven, hvor han har fået sin fodboldfaglige opdragelse. Flere eksperter ser ham dog som et stort talent og netop på grund har dette valgte klubben fra den røde del af Manchester at skrive under på en ny lanvarig kontrakt med spilleren sidste sommer.

Den portugisiske træner Jose Mourinho fortæller følgende om beslutningen om udlån: “Det var en personlig beslutning, som jeg ikke er enig i, en beslutning, jeg tror ikke, ærlig talt, er den bedste beslutning for ham, en beslutning, der skuffer mig. Han har potentialet til at kæmpe for en position blandt de 11 startende spillere; kæmpe for muligheder og kæmpe for at være en Manchester United-spiller. “

“Hans beslutning kan betragtes som at være en ung spiller, der ønsker at spille hver weekend, men også en ung spiller, der ikke er klar til at kæmpe for noget svært. Og det er svært at spille på Manchester Uniteds midtbane. Du skal være klar til at kæmpe for pladsen, og jeg er skuffet over at han har forladt os.”