Endnu en gang har Jose Mourinho været i medierne og det går som regel sjovt for sig. Han blev spurgt om sin fremtid – om han ville forlænge med Manchester United eller træne et andet sted. Måske Paris Saint-Germain. Til det svarede han det eneste man kunne forvente af svar fra en mand som Jose Mourinho. Læs det hele i artiklen nedenfor. 

Af David Paris 

Den portugisiske træner, Jose Mourinho er blevet spurgt om sin fremtid. Han svareder dertil, at han ikke i øjeblikket hverken tænker på at forlænge sin kontrakt med sin nuværende arbejdsgiver, Manchester United, eller at træne fodbold et andet sted. For eksempelvis Paris Saint-Germain. Det skriver det engelske medie Goal.com og avis The Guardian.

Rygterne om, at den tidligere Chelsea- og Real Madrid-træner kunne være interesseret i at stå i spidsen for Paris Saint-Germian eller blot PSG, fik nyt liv, da han i forgårs i et interview sagde dette: “Min søn, der bor i London, tog til Paris for at se fodbold og ikke til Manchester. Der er en helt speciel atmosfære der ned. Magi, kvalitet, ungdom. Det er fantastisk.”

(Photo by Rob Newell – CameraSport via Getty Images)

Udover det, fortalte Mourinho også, at han, på trods af titler som det engelske mesterskab, Champions League, La Liga og Serie A, fortsat har store ambitioner. Titler er dog ikke noget, tilskuerne på Old Trafford har set endnu, så spørgsmålet er om Mourinho vil blive indtil han vinder eller måske søge nye græsgange inden…

Til det engelske medie The Mirror i et interview fortæller han, forud for Champions League-opgøret med Benfica i midtugen, følgende: “Jeg synes at I, engelske medier, bærer ansvaret for al spekulationen. Den ene dag underskriver jeg en femårig kontrakt med en løn på én milliard per sæson og den anden dag, skriver I, at jeg forlader klubben for at træne i Paris Saint-Germain. Jeg gør ingen af delene.”