Ny fløjspiller til Manchester United: Transfervinduet er i gang og sommeren på sit højeste. Det betyder naturligvis at der er gang i rygterne i medierne. Der bliver skrevet spalte op og spalte ned om forskellige spillerens fremtid. Og hvordan de enkelte klubber vil forstærke deres nuværende trupper i håbet om at forbedre sidste sæsons resultater. Manchester United er en af klubberne. The Red Devils, som klubben også kaldes vil nemlig købe en ny fløjspiller.

Manchester United-træner Jose Mourinho har eftersigende flere fløjspiller i kikkerten. Det skriver det engelske medie Goal.com i hvert fald.

En af dem er Eintracht Frankfurts fløjspiller Ante Rebic. Rebic er en kroatiske landsholdspiller, der gjorde jeg positiv bemærket under den netop færdigspillede VM-slutrunde i Rusland. Han er 24 år og har siden starten af 2018 spillet for Frankfurt, som han tidligere har været udlejet til. Efter kun seks måneder i klubben er det derfor ikke sikkert, at Rebic er klar til at skifte klub, men hvis det er selveste Manchester United kunne han måske overtales.Overgangssummen skulle eftersigende ligge på 400 millioner danske kroner. 

Flere kroater til Old Trafford

Såfremt handelen med Rebic går i vasken, så skulle The Red Devils, som United også kaldes, være klar med et bud på en anden kroatisk landsholdspiller. Og det er en de fleste kender efter sommerens VM-slutrunde. Og nej det er ikke Luka Modric. I stedet handler det om fløjspilleren Ivan Perisic fra Inter. Perisic scorede måske turneringens bedste mål i finalen mod Frankrig. Inden da havde han også scoret i semifinalen og sikret kroaterne en plads i finalen. Han er dog 29 år og er derfor ikke en investering i fremtiden for Jose Mourinhon og co.

Medie: Chelsea har udpeget erstatningen for Courtois

Et tredje bud på en ny fløjspiller i den røde Untied-trøje er Willian fra Chelsea. Den brasilianske fodboldspiller har ikke fået den spilletid i London-klubben som han kunne ønske sig og skulle derfor været på jagt efter en ny arbejdsgiver.