Transfervinduet er åbent og det betyder at man som klub kan forsøge at forbedre sin nuværende trup i håbet om at klare sig bedre resultatmæssigt end sidste sæson. Det er bestemt noget Liverpool har gjort. Big-spender Liverpool fristes man næsten til at kaldes The Reds som klubben også bliver kaldt. De har nemlig hentet flere spillere for mange hundrede millioner kroner – og kvaliteten af spillerne er også i top. I hvert fald hvis man spørger Manchester United-træner Jose Mourinho. Han mener at Liverpool med sine big-spender indkøb, simpelthen skuffer, hvis ikke de vinder Premier League.

Liverpool har i den grad investeret i spillere i denne sommer. Med en plads i Champions League-finalen i sidste sæson, må målet været klart: Premier League og Champions League skal vindes. Det er ikke sket siden 1990, men måske det er på tide efter sommerferien. Forventningerne ifølge den portugisiske Manchester United-træner Jose Mourinho er i hvert fald store til Merseyside-klubben.

Masser af nye spillere

Træner Jurgen Klopp har været hovedarkitekten bag de fleste af nyindkøbenen i klubben. Man har blandt andet hentet målmand Alisson i AS ROma for den højeste sum nogensinde i klubben historie for en målmand. Derudover er midtbanespiller Naby Keita kommet til fra RB Leipzig, men også den defensive midtbanespillere Fabinho har fået kontrakt efter et par sæsoner i Monaco. Den nyeste ankomne til Anfield er Xherdan Shaqiri, der er skiftet fra nedrykkede Stoke City.

Om disse køb og om big-spender Liverpool siger Mourinho:

“Hvis du har pengene så kan du altid gå ud og købe spillere. Men det handler om at investere sin penge godt. Og købe de rigtige spillere for de rigtige penge. Derfor handler det ikke bare om penge. Som mange tror. Jeg synes ærligt at Liverpool har gjort det godt. De har købt spillere med kvalitet. Med deres trup så ville man som objektiv tilskuer sige at de skulle vinde Premier League. De har holdet. Det er en stor opgave. Men med investeringerne så kan det lade sig gøre. De skal simpelthen vinde.”