Jose Mourinho har i et nyt interview indrømmet, at han altid har ønsket sig at få Nemanja Matic til Manchester United. Det eneste grund til, at var interesseret i Tottenhams Eric Dier var på grund af, at han ikke troede, at Chelsea ville lade den serbiske midtbanespiller gå til deres rivaler. Læs alt, hvad Mourinho siger i artiklen her. 

Af David Paris 

Den engelske avis The Telegraph skriver, at Jose Mourinho siden sin ansættelse i Manchester United som cheftræner altid har villet have Nemanja Matic til klubben. Og det lykkedes så i sommer, selvom klubben fra den røde del af Manchester også var tæt på en anden defensiv midtbanespiller, nemlig Tottenhams engelske Eric Dier.

Matic har siden ankomsten til Old Trafford, været fantastisk og han er hurtigt blevet en del af Mourinhos foretrukne 11 spillere på banen fra start. Han kostede The Red Devils, som klubben også bliver kaldt, 40 millioner pund, hvilket svarer til cirka 340 millioner dansker kroner. Mourinho kunne dog let have sluppet samme mængde penge for den engelske landsholdsspiller Eric Dier, der eftersigende har milimeter for et skifte til United i sommers. Jose Mourinho fortæller følgende om interesseren i både Matic og Dier:

“Lige nu har jeg, de spillere jeg skal bruge. Vi har spillere, som jeg ikke troede var mulige at få fat i. Så egentlig har vi de spillere jeg kunne have ønsket mig. Vi meldte kun vores interesse i Dier fra Tottenham, fordi vi ikke troede, at Chelsea ville lade Matic skifte til os, når vi er sådan to store konkurrende klubber i samme land.”

Selvom Matic er en fantastisk spiller, kunne han altså ikke forhindre i at Huddersfield i weekendes Premier League-opgør løb med sejren på 2-1 over Manchester United, der skal forsøge at revanchere sig i Premier League. Hvordan mon Matic kommer til at spille?