Chelseas vidunderdreng, Callum Hudson-Odoi, har allerede en aftale på plads med FC Bayern München til januar. Det mener den tyske journalist, Raphael Honigstein.

Bundesliga-mestrene har udset den 18-årige Chelsea-spiller som en af deres primære mål i denne måned og har tilbudt ham en vej væk fra Stamford Bridge.

Bayern München har efter sigende allerede budt i omegnen af 15 og 20 millioner pund, men buddene er blevet afvist.

Hudson-Odoi har mindre end 18 måneder tilbage af sin kontrakt med Chelsea, som udløber i sommeren 2020.

Ifølge Honigstein skulle Chelsea være tøvende med at lade ham gå, men Bayern vil altså ikke bremse deres jagt på den unge spiller. Derudover har Hudson-Odoi også allerede bestemt sig for at ville væk.

– Chelsea vil håbe på, at de kan ændre hans tankegang, nu hvor de har afvist disse bud. Med mindre han får mere spilletid, er han stålsat på at skifte, fortæller Honigstein til Transfer Talk-podcasten.

– Det faktum, at Bayern laver disse bud, er et stærkt bevis på, at det er en spiller, som de vil have.

– Bayern ville ikke byde på en spiller anden gang, hvis ikke de følte, at de allerede havde en aftale i stand med vedkommende. Han er helt sikkert på vej væk – så meget kan vi sige.

Hudson-Odoi har spillet for Chelsea, siden han skiftede til klubben i en alder af syv år.

I pre-season imponerede han Maurizio Sarri, men det har altså ikke mundet ud i spilletid. Således har angriberen måtte nøjes med en optræden i ligaen i denne sæson.

Ankomsten af den 20-årig kantspiller, Christian Pulisic, til sommer fra Borussia Dortmund gør Hudson-Odoi til en udsat spiller.