Der går mange rygter om, hvordan klubber var tæt på at hente spillere. Her er en af dem. For det forlyder nemlig, at Manchester United var uhyggelig tæt på at hente Arsenals offensivprofil Mesut Özil i januar, da transfervinduet stadig var åbent. 

AF KRISTIANPARIS

I følge mediet Manchester Evening News ville United hente tyskeren til klubben for at forstærke offensiven, fordi deres egen knægt, Jesse Lingard, fra ungdomsakademiet ikke var i form og ikke spillede godt.

De Røde Djævle blev kædet meget sammen med Arsenal midtbaenspillere i vinters, men den tyske landsholdsspiller blev i London og i stedet  underskrev han en kontrakt forlængelse på transfer-deadline-day .En kontrakt, der holder ham på Emirates til 2021.

 (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Mange forventede faktisk, at Özil ville skifte til den nordlige del af England, men United valgte i stedet ikke at prøve at købe midtbaenspilleren, eftersom de var blevet tilfreds med Lingards aktuelle form.

Den engelske landsholdsspiller havde nemlig ikke nogen god start på sæsonen, hvor specielt Henrikh Mkhitaryan blev prioriteret før den 25-årige spiller. Mkhitaryan mistede da sin plads og det endte med komisk med, at han skiftede til Arsenal og Lingard steppe selv et skridt op. 

United midtbanespilleren har lavet 13 mål i alle turneringer i denne sæson. Det er hans hidtil mest succesfulde sæson for United.

Lingards mange mål betyder også, at han har lavet flere end hans konkurrent på angriber posten Marcus Rashford og Anthony Martial, der begge har lavet 10.

Den 25-årige landsholdsspiller har i alt spillet 39 kampe i alle turnering for klubben, og han har gjort det godt. Blandt andet ved at imponere mod Swansea i søndags og også at spille godt for landsholdet mod Holland og Italien i den forgangne uge.