Sidste sommer skiftede Manchester City manager og ind på den legendariske spanske Pep Guardiola. Han har taget store omvæltninger med sig, og nu kan endnu en være på vej. En stjerne er på vej væk.

AF KRISTIAN PARIS

Journalisten Manu Sainz fra AS påstår angiveligt, at Chelsea – sidste års mestre – er meget interesseret i at hente Man Citys angriber Sergio Aguero.

Journalisten tilføjer oven i købet, at de blå fra Manchesters manager, Pep Guardiola, har allerede givet et ‘OK’ til en potentiel handel.

 

Sainz’ hævder, at Chelseas manager, Antonio Conte, er på udkig efter en angriber, der kan afløse Diego Costa. De to ragede tidligere på sommeren uklar og spanieren blev angiveligt opsagt via en SMS besked fra manager Conte.

Og Costas naturlige afløser, den tidligere Chelsea spiller Romelu Lukaku, blev købt for næsen af the Blues af Manchester United, hvorfor Conte og co. bliver nødt til at kigge sig om efter ny angriber.

Det passer fint med Aguero, hvis fremtid på det seneste har været usikker. Der har i hvert fald været flere rygter, der sætter spilleren i forbindelse med et skifte væk Manchester.

Watford v Manchester City - Premier League

 

Dog er Aguero ikke helt sikker på at forlade den blå del af Manchester. Og hvis det er tilfældet er Chelsea allerede rettet blikket ud mod Europa.

Aguero har siden han kom til Manchester i 2011 fra spanske Atletico Madrid, været en af klubbens bedste spillere. Og selvom den 29-årige angriber på det seneste har været ramt af mange skader og den noget yngre Gabriel Jesus har lavet mål, er Aguero ikke helt ude af truppen.

På trods af skaden har han dog lavet 20 Premier LEague mål i 25 kampe fra start.

Her lægger man mest mærke til Borussia Dortmunds angriber Pierre-Emerick Aubameyang og Real Madrids Alvalro Morata. Men faktisk er den italienske angriber Andrea Belotti også blevet nævnt sammed med Chelsea.