En af de mest efterspurgte spillere denne sommer, er Southamptons kaptajn, Virgil van Dijk. Tidligere på sommeren var han utrolig tæt på et skifte til Liverpool, men det blev forpuret af officials fra Premier League. 

AF KRISTIAN PARIS

Hen mod slutningen af vinduet blev interessen i midtstopperen så genoptaget, men det lykkedes ikke for Jürgen Klopp og co. at hente spilleren til klubben i denne omgang. Men ifølge flere kilder er Liverpool ikke færdige med spilleren.

For selvom der er et helt halvt år til Merseyside klubben kan få fingrene spilleren, opgiver de ikke interessen i spilleren foreløbigt. Klubben er angiveligt opsat på at hente den stabile stopper til klubben til januar, når transfervinduet igen åbnes. Det skriver the Times.

Virgil van Dijk i aktion for Southampton i en kamp mod Norwich i sidste sæsons FA Emirates Cup. Foto: Getty Images

Tidligere på sommeren blev Liverpool nødsaget til officielt at undskylde til Southampton, efter de havde omgået reglerne for henvendelse til en potentiel signing. Det betød som sagt, at interessen i spilleren faldt.

Eftersigende var Southampton heller ikke meget for sælge ham – også selv de blev tilbudt hele 700 millioner kroner for ham.

Der har den seneste tid også gået rygter om, at hollænderen skulle være på vej til Manchester United eller Manchester  City. Sågar er den catalonske storklub, Barcelona, blevet nævnt i forbindelse med den 25-årige midterforsvarer.

Manager for Liverpool, Jürgen Klopp, har udtalt, at han stadig er meget interesseret i spilleren, og at klubben vil fortsætte sin jagt på spilleren til januar, når transfervinduet begynder igen til vinter.

Spørgsmålet er dog om Van Dijk stadig vil spille for Southampton i det kommende halve år, for han har nemlig selv indgivet en officiel ‘transfer anmodning’ .