Der var jubel på lægterne, da Danmark besejrede Polen med 4-0 i VM-kvalifikationens gruppe E i en vigtig kamp for danskerne, der skulle forsøge at indhente gruppens øvrige top.

COPENHAGEN, DENMARK – SEPTEMBER 01: Thomas Delaney of Denmark celebrates scoring the first goal during the FIFA 2018 World Cup Qualifier between Denmark and Poland at Parken Stadion on September 1, 2017 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Andrew Halseid-Budd/Getty Images)

Efter blot 16 minutters spil kunne Thomas Delaney på et hjørnespark fra Christian Eriksen heade ind til stor jubel for mange af de fremmødte 34.505 tilskuere.

Tre minutter før pausen kunne Andreas Cornelius så fordoble føringen, da han omsatte en aflevering fra Christian Eriksen til et mål, således Lukasz Fabianski var uden nogen som helst chance. 2-0 til danskerne efter 42 minutters spil.

Et kvarter efter pausen lukkede og slukkede Nicolai Jørgensen ballet. Han opfangede en ripost, som en liggende Lukasz Fabianski ikke kunne nå at parere.

Ti minutter før slutfløjt, kom så dét, alle havde ventet på. Christian Eriksen kanonerede en raket fra en anden planet over i et hjørne, der endnu engang efterlod den polske målmand uden nogen som helst chance for en refleks.

Hvorfor blev han ikke MOTM?

Efter dette brag af en fodboldkamp skulle der øjensynligt findes en dansk matchvinder. Det er hér, at tingene bliver en smule mærkelige.

Thomas Delaney blev nemlig kåret til Man of the Match. Jovist, Delaney havde da bragt os foran 1-0. Han var dog ikke i nærheden af den præstation, Christian Eriksen denne fredag aften ydede.

Det vakte også stor undren blandt de danske Twitter-brugere, at lige netop Delaney løb med titlen, og mange mener, at det skyldes, at det var et FCK-hjemmepublikum, der denne aften var til stede på Danmarks nationalstadion.

Se tweets fra undrende og utilfredse danske fans herunder.

https://twitter.com/EmilBrooHolm/status/903903531954044928?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Ffooty.dk%2Ffooty-fodbold%2F2017%2F09%2F02%2Falle-jublede-over-danmark-men-der-er-en-ting-der-ikke-gav-mening-for-nogen%2F