Liverpools helt store offensivprofil, målscoerer og assistmager har valgt at forlænge sit samarbejde med den engelske storklub i håbet om at vinde endnu flere titler og få endnu større succes. 

Det drejer sig naturligvis om den brasilianske landsholdsspiller Roberto Firmino, der har sat sin signatur på en kontrakt med Anfield klubben. Og det er en lang en af slagsen.

Den landsholdaktuelle angriber kom til Liverpool fra Hoffenheim tilbage i 2015 og har siden da scoret 50 mål i 140 kampe for den røde Merseyside klub. Han har fået et ry som en af de mest frygtede angribere i europæisk og engelsk fodbold.

I et interview med Liverpools egen officielle hjemmeside har Firmino sagt følgende:

” Det var en let beslutning. Klubben har taget mig ind og behandlet på en fantastisk måde. Jeg arbejder her med support og med glæde og jeg har gavn af hele holdet. Jeg er utrolig glad for at være her. ” , forklarede han.

Roberto Firmino er blomstret op i Liverpool efter en sløj start. [Getty Images]

“Alt passer sammen på den bedste måde det nu kan det. Mine holdkammerater er fantastiske og det støtter mig på en fantastisk måde. Det samme er klubbens fans, dem elsker jeg også. ” forklarede Firmino yderligere.

Den 26-årige spiller har været i exceptionel god form i denne sæson, hvor han har lavet 27 mål i 48 kampe for klubben i alle turneringer. Det har bragt Liverpool op til at være i betragtning til den eftertragtede top fire.

Firminos nye underskrift på kontrakten vil give et yderligere boost til Liverpool forud for deres returopgør mod AS Roma i denne  uge, onsdag, hvor de skal forsøge at forsvare dere 5-2 sejr på Anfield på Romas egen hjemmebane. En opgave, der godt kan være svær, for i runden inden så vi altså Roma vende et 3-1 nederlag til en 4-0 sejr over selveste Barcelona.