PSG-angriberen Julian Draxler er endnu af de store stjerner og fodboldeksperter, de tilslutter sig holdningen om at Kylian Mbappe er et vaskeægte vidunder. Det skriver det engelske medie Goal.com. De bringer i dag nyheden om, at den tidligere Schalke 04-spiller Julian Draxler, mener, at hans holdkammerat franske Kylian Mbappe i PSG, eller Paris Saint-Germain, er noget for sig selv.

Den tyske offensive midtbanespiller eller angriber Draxler er blevet forbløffet og Mbappes kunnen på en fodboldbanen og han står tilbage med åben mund og kan stadigvæk ikke forstå hans evner på banen. Og det er selvom de spillede på hold hele sidste sæson. Kylian Mbappe var en af hovedårsagerne til at det franske landshold vandt VM i sommer i Rusland. Og det er endnu et punkt, der har fået Draxler til at blive blæst væk af kun 19-årige Mbappe.

Mbappe er allerede blevet udråbt til det største talent i nyere tid. Han lavede i en alder af 18 år hattrick i en kvartfinale i Champions League og skiftede året efter til PSG. Den bedste klub i fransk fodbold i øjeblikket. Flere mener at han er et wonderkid. Og den holdning er Julian Draxler af. Han mener også, at det kun er et spørgsmål om tid før han løfter Ballon d’Or-trofæet.

Og at Mbappe rent faktisk har en chance for at vinde trofæet flere gange end Messi og Ronaldo, der er oppe på fem hver.

Draxler udtaler sig:

Julian Draxler siger: “På trods af hans alder, så lever han op til det store pres på banen. Han kræver bolden og kræver noget af sig selv. Selvom han er teenager. Jeg har ikke set det før. Det er imponerende. Sammen med Neymar er han den bedste spiller. Den bedste spiller jeg har spillet sammen med. Han bliver verdens bedste en dag.”