Liverpools træner Jurgen Klopp er sur. Han er sur over Premier League og ledelsen beslutning om at rykke kampen mellem Liverpool og Everton fra søndag til lørdag. Jurgen Klopp er ikke bare skuffet. Han er decideret rasende og synes, at det ødelægger hele hans holds uge – og det kommer helt sikkert til at påvirke resultatet mener han.

I april måned skal Liverpool møde Everton i et vaskeægte Merseyside-derby og derfor er ked af beslutningen om at rykke kampen til 7. april – lørdag – i stedet for søndag den 8.april. Kampen finder sted på Evertons hjemmebane Goodison Park. Tre dage før, den 4. april møder Liverpool på Anfield Manchester City og returkampen er den 10. april, dvs knap en uge efter.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

 

The Reds som Liverpool også bliver kaldt skal altså spille kamp onsdag aften, igen lørdag eftermiddag mod Everton og så igen tirsdag aften. Og det er det program, der irriterer den tyske træner, der blandt andet tidligere har træner Borussia Dortmund i den tyske Bundesliga.

Klopp siger om situationen til det engelske medie Goal.com, følgende:

“Jeg er allerede sur, fordi Premier League har flyttet kampen til lørdag. Det er for dårligt. Jeg har lige hørt det og jeg er rasende. Det er ikke sejt – ikke cool. Onsdag aften og så igen lørdag eftermiddag. Det er ikke optimalt. At vi så spiller lørdag kl 13.30 i stedet for lørdag klokken 18.30 gør, at vi ikke får optimalt forberedelse. Vi plejer at få lov til at spille de sene kampe, når vi har et presset program.”

Liverpool har ikke tabt til Everton siden 2010 – en række på 16 kampe i træk og noget tyder på, at det heller ikke bliver til april, at Evertons træner Sam Allardyce kommer til slå Jurgen Klopp. Everton har været inde i en dårlig stime og hvis de ender i den øverste halvldel af den bedste engelske række har deres sæson været en succes.