Sæsonen er i gang og Liverpool er kommet i gang. Sidste sæsons Champions League-finale-tabere er indledt netop Champions League med en flot 3-2-sejr over de franske mestrer fra PSG og det ligner en god sæson, som klubben og træner Jurgen Klopp går i møde. Helt god har den dog ikke set ud for Mohamed Salah. Hans personlige tal og statistikker halter i øjeblikket.

Salah blev sidste sæsons bedste scorende spiller i de fem største ligaer i verden. Faktisk lavede han flere mål end selveste Ronaldo og Messi. 44 af slagsen. Men i denne sæson er den egyptiske landsholdsspiller ikke kommer helt så godt i gang. PFA og FWA Player of the year-vinderen har kun scoret to mål i seks kampe i denne sæson. Indtil videre. Men hvis den målform fortsætter så kommer fløjspilleren ikke i nærheden af at score lige så mange mål som sidste sæson. Det skriver det engelske medie Goal.com

Hans træner, Jurgen Klopp er dog ikke urolig. Han afviser, at der er krise for Salah og slår i stedet fast, at det ikke forventes, at han skal lave lige så mange mål som sidste sæson.

Tallene taler sig tydelige sprog

Udover kun at have nettet to gange i seks kampe, så har Salah også andre problemer. Udover ham er det nemlig kun Callum Wilson og Gabriel Jesus, der har misset flere ‘store chancer’. Og det var ikke et tema før sommerferien.

Jurgen Klopp siger følgende:

“Wow det er krise. Ej jeg er sarkastisk. For os så er han ikke i krise. I de sidste to kampe har han været eminent god i den defensive del af spillet. Det har været fantastisk. Og det er siger noget hans spil. Det er blevet mere alsidigt. Han kan både forsvare og score. Han arbejdere hårdere for holdet nu. End tidligere, og det er en fornøjelse. “