Joe Gomez er i øjeblikket ude med en skade for Liverpool FC. Skaden har holdt ham ude siden december, hvor han skadede sit knæ. For tiden er han i gang med genoptræning, for at komme tilbage så hurtigt som muligt.

Jürgen Klopp efter sejr over Roma på Stadio Olimpico i Rom. (Foto: Julian Finney/Getty Images)

Genoptræning er dog ikke nok, vurderer lægestaben hos Liverpool. De mener, at en operation ville være det bedste middel, hvis Gomez skal hurtigt tilbage.

Liverpools boss, Jürgen Klopp, indrømmer, at det er et hårdt slag for klubben, at Gomez er ude, med tanke på et snævert program.

– Det er et kæmpe slag for både ham og os – forud for denne skade var han i fantastisk form, siger Klopp.

– Han er alt for værdifuld for os, så vi tager ingen chancer. Vi skal have det her ordnet, og så må han komme tilbage, når han er klar.

– Hans mentalitet under genoptræningsfasen har været enestående, men det er bare ikke gået som forventet i forhold til helingen. Derfor går vi nu mere drastisk til værks med denne operation, afslutter Jürgen Klopp.

Liverpool har ikke givet nogen dato på, hvornår Gomez forventes at være tilbage igen.

– Mit eneste fokus er at komme tilbage for Liverpool så hurtigt som muligt. Jeg lover fansene, at jeg vil arbejde hårdt hver eneste dag for at komme tilbage.

Liverpool spiller mod West Ham senere i dag, og de håber på at kunne øge afstanden til Manchester City til fem point.

 [soccer-info id=’2′ type=’table’ style=’blue_light’ /]