Liverpools træne Jurgen Klopp kan måske allerede få nyt job til sommer. Der er i hvert fald noget, der tyder på, at den tyske manager meget vel kunne blive ny mand i trænerstolen i den tyske storklub Bayern München. Det skriver det engelske medie Goal.com. Og man forstår godt, hvorfor. Klopps egen agent fortæller nemlig i et nyt interview, at Jurgen Klopp ville være et godt ‘match’ m Bayern München.

Den mest succesrige fodboldklub i Tyskland gennem de seneste mange år, er Bayern München og det forventes, at de efter sommerferien skal have ny træner. Af den grund er de allerede i gang med at kigge på erstatning, netop fordi deres nuværende træner Jupp Heynckes ikke kommer til at træne klubben i næste sæson. De tyske giganter har tidligere været interesserede i Klopp – blandt andet da han var i Borussia Dortmund tilbage i 2008 til 2015. I 2010-11 og 2011-12-sæsonerne vandt han tilmed de tyske mesterskab med klubben.

Bayern München ser ud til at vinde det tyske mesterskab igen i denne sæson. Foto: Adam Pretty/Bongarts/Getty Image. 

Klopp, der netop er fyldt 50 år, har dog været i Merseyside-klubben siden 2015 og selvom han ville været et perfekt match for Bayern Münche, så siger hans agent, Marc Kosicke, alligevel, at han formentlig ikke kommer til at skifte. Han siger:

“Han har kontrakt med Liverpool til 2022 og jeg tror ikke, at han føler, at han har færdiggjort sit arbejde på Anfield endnu. Men du er nødt til at have mange faktorer i hovedet, når du skal planlægge en fremtid. Når du flytter bopæl til England, så skal du være forberedt på et hårdere vejr og ingen vinterpause med tid til familie og venner. Det reducerer altså din fritid og dit privatliv uden for arbejdet, som er fodbolden.”

Hvad tror du? Vælger Jurgen Klopp at bytte Anfield ud med Allianz Arena efter sommerferien?