April 23rd 2017,  (Photo by David Blunsden/Action Plus via Getty Images)

Liverpool træneren Jürgen Klopp overtog det varme sæde i Anfield den 8. oktober i 2015. Han blev modtaget med en forventning om at kunne bringe storheden tilbage til de famøse ’Scousers’ fra Liverpool F.C. efter at have bevist sit værd i den tyske storklub Borussia Dortmund.

Af Nico Qazi

Liverpool har haft nogle turbulente sæsoner og er ivrige efter at vende tilbage som en dominant force i engelsk-og ikke mindst europæisk fodbold. Deres loyale fans er ivrige efter at kunne have håneretten over enhver klub de møder og ser frem til hver en kamp som var det en titelkamp.

Jürgen Klopp har uden tvivl været den rette mand til jobbet, idet at Liverpool i øjeblikket er placeret som nummer tre i den engelske mesterrække med seksogtres point, med to point over Manchester City på fjerdepladsen og hele tre point over ærkerivalerne fra Manchester United på femtepladsen.

Et stort problem for nogle fans i Liverpool har været Simon Mignolet og Loris Karius. De to målvogtere har vist sig som værende ustabile imellem stængerne, når det virkelig har været gældende for Liverpool.

Om det har været i Europa League eller Barclays Premier League, har ikke stoppet fans af ”The Reds” fra at kalde deres rutinerede keeper Simon Mignolet for ’butterfingers’, betydende smørfingre, grundet hans tendens til ikke at kunne holde på bolden.

Deres unge stjerneskud Loris Karius har også været en tur under riven og er blevet refereret til som værende et barn som ikke er klar til ansvaret der følger med som keeper i Liverpool, grundet hans tendens til ikke at kunne træffe de rette beslutninger i nogle situationer.

Trods overstående melder det engelske medie Sky Sports nu at Jürgen Klopp, efter sigende skulle være fast indstillet på at lade den unge keeper Loris Karius forsøge at etablere sig i storklubben og slå den mere erfarne keeper Simon Mignolet af som i øjeblikket besidder posten.

Alt tyder på at tyskeren har set sig varm på Loris Karius og vil gøre alt hvad han kan for at få etableret sin landsmand i den engelske storklub. Hvis dette er tilfældet, gør Jürgen Klopp så det rigtige? Giv os dit bud i kommentar-feltet.