For første i næsten et halvt årti er den italienske storklub ikke alt dominerende i alt, hvad de deltager i. Klubben har i denne sæson både mødt hård modstande i den hjemlige liga, men også i verdens fineste klubturnering, Champions League. 

af kristian paris

Selvom Juventus ikke er kommet helt godt fra start i denne sæson – eller også er de andre bare blevet bedre – ændrer det ikke på, at klubben har nogle af de bedste spillere i verden.
Førhen i tiden var det især Torino klubbens forsvar og defensive organisation som de var berygtet og frygtet for.

Men i det seneste har klubben i den grad også haft nogle rigtig store navne på den offensive del af banen – en af dem er argentineren Paulo Dybala, der har fået nummer 10 i denne sæson.

Stjerneangriberen er længe blevet sat sammen med en forlængelse med den gamle dame, men det har han eftersigende ikke rigtig nogle intentioner om mere, nu hvor en anden potentiel storklub kunne være interesseret i at købe angriberen fra Sydamerika.

 

Soccer Football – Serie A – Juventus vs Torino – Juventus Stadium, Turin, Italy – September 23, 2017 Juventus’ Paulo Dybala in action REUTERS/Massimo Pinca

Som et resultat af det er det ikke kommet videre mellem de to parter, der har diskuteret en ny kontrakt til angriberen siden April i sidste sæson.

Lige nu er det nemlig Real Madrid, sidste års vinder af Champions League, der er interesseret i den 24-årige angriber.
Zidanes hold har længe været på udkig efter en ny nummer 9 eftersom en voksende utilfredshed med franskmanden Karim Benzema er en realitet. Og i denne sæson er det blot blevet bekræftet. Trioen Ronaldo, Benzema og Bale, har leveret utroligt dårlige præstationer – en indikation på, at der kunne være fornyelse på vej i den spanske hovedstad .

Dybala har i denne sæson lavet 22 mål i 15 kampe for Den gamle Dame i alle turneringer.