Juventus afviser Chelseas bud på 520 millioner kroner for den brasilianske venstre-back Alex Sandro.

Chelsea må se deres bud på Juventus venstre-backen Alex Sandro afvist af Juventus.

De Italienske-mestre er desperate for at holde fast i deres brasilianer og har derfor afvist Chelsea bud, ifølge Tuttosport.

Sandro har imponeret for Juventus i denne sæson, hvor han har scoret tre gange og lagt op til syv mål.

Den 26-årige spillede hele 43 kampe for Massimiliano Allegris hold, der vandt Serie A og nåede til finalen i Champions League, hvor de måtte se sig slået af et meget stærkt Real Madrid mandskab.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Sandro spillede en nøglerolle i deres sæson og skubbede Patrice Evra ud af startopstillingen, der til sidst måtte se sig nødsaget til at skifte til Marseille.

Juventus er under intet pres i forhold til at sælge Sandro, da han har kontrakt med klubben indtil juli 2020.

Juventus købte Sandro i 2015 fra Porto for en transfersum i omegnen af 220 millioner kroner, Sandro kunne dog ikke spille sig til en startplads i begyndelssen, men blev efterfølgende fast starter og ses nu som en af de bedste venstre-backs i verden.

Efter at have etableret sig som fast starter på Allegris hold, har hans præstationer skabt en øget interesse ude fra.

Nogle Juventus-stjerner kan sandsynligvis være på vej væk fra klubben efter de flotte præstationer i den hjemlige liga og i Champions League.

Chelsea har lige nu kun Marcos Alonso til at spille venstre wing-back positionen, en position, hvor Alonso virkelig har imponeret i denne sæson med imponerende mange mål og assists til følge, bliver Alonso dog ramt af en skade, har man kun unge Ola Aina, der kan spille den position og eventuelt Azpilicueta, så derfor ser Conte ud til, at han gerne vil have en backup på den position.