Arsenal aktuelle Massimiliano Allegri ser ud til at forlænge sin kontrakt med Juventus. Læs om alle de involverede tal og fakta nedenunder…

AF KRISTIAN PARIS 

Juventuss cheftræner Massimiliano Allegri er på vippen til at skrive under på en kontraktforlængelse, der binder ham til de italienske mestre til 2020 – det ender definitivt Arsenals interesse i den italienske succes manager.

Den 49-årige træner har været på toppen af Arsenal bestyrelsens ønskeliste over managers, der kan erstatte Wenger på posten, hvis franskmanden mod alt forventning ikke skriver under på den kontrakt London klubben har tilbudt ham.

 

Med Wenger, der ser ud til at blive på Emirates henover sommeren, er det udelukket, at der bliver brug for Allegri. Et tegn fra Juventus om Allegri i hvert fald ikke er til salg i nærmeste fremtid.

TURIN, ITALY – FEBRUARY 03: Juventus FC head coach Massimiliano Allegri looks on during the Serie A match between Juventus FC and Genoa CFC at Juventus Arena on February 3, 2016 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Allegri har været en del af teamet i Torino siden 2014, og her han bygget en af de bedste hold i Europa. Så godt, at det møder Barcelona i den første kvartfinale i året Champions League.

Allegri og co. brugte omtrent 650 millioner danske kroner på Gonzalo Higuain i sommers, der kom fra rivalerne Napoli og tidligere Real Madrid-spiller. Ligeledes solgte klubben Paul Pogba for en rekord stor sum, hvis sum førte navne som Dybala til klubben.

Derudover tæller Allegri stjernespækkede mandskab profiler som Bonucci, Dani Alves, Marchisio og legende Buffon.

Allegris kontrakt løber pt til næste sommer, sommeren 2018, og han er en eftertragtet herre. Det er også en af grundene til, at mestrene allerede nu vælger at tilbyde manageren en ny aftale.