TURIN, ITALY - AUGUST 20: Gonzalo Higuain of Juventus FC looks on during the Serie A match between Juventus FC and ACF Fiorentina at Juventus Arena on August 20, 2016 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

TURIN, ITALY – AUGUST 20: Gonzalo Higuain of Juventus FC looks on during the Serie A match between Juventus FC and ACF Fiorentina at Juventus Arena on August 20, 2016 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Romelu Lukaku har over for den belgiske avis Het Nieuwsblad afsløret, at han afviste Juventus i løbet af sommerens transfervindue.

Romelu Lukaku har afsløret, at han blev kontaktet af Juventus denne sommer med et tilbud om at komme til at spille for den italienske mesterklub.

Han bliver spurgt til den manglende europæiske fodbold hos Everton og fortæller så, at hvis han virkelig gerne ville have spillet europæisk, kunne han være taget til Juventus.

– Det svier lidt, men jeg er en person, der mener, at alting sker af en grund. Ellers ville jeg have taget til Juventus i stedet for at spille for Everton. Men jeg valgte Everton, fordi jeg synes det var for tidligt at spille I Italien, og jeg har ikke gjort det dårligt her, siger Romelu Lukaku til Het Nieuwsblad.

Juventus hentede i stedet Gonzalo Higuaín for 90 millioner euro til at forstærke det italienske mesterholds angreb, og han blev derfor den dyreste spiller nogensinde, der også er købt af en italiensk klub.

Om Romelu Lukaku stod højere på ønskelisten end Gonzalo Higuaín hos Juventus, eller klubben ville have den belgiske angriber som supplement til argentineren på toppen er dog uvist.

Romelu Lukaku har lavet 61 mål for Everton i 130 kampe i den tid, som han har været i klubben. Først på en lejeaftale og sidenhen på en permanent kontrakt.

I sidste sæson lavede 18 af dem i Premier League, der indbragte ham en fjerdeplads på topscorerlisten efter angribere som Harry Kane, Jamie Vardy og Sergio Agüero, der var foran ham.