London klubben Chelsea har længe haft et godt øje til Juventus’ venstre back Alex Sandro. Faktisk har flere medier allerede snakket om en aftale, der er indgået mellem de to klubber. Det falder så i vasken nu…

AF KRISTIAN PARIS

Chelseas  transfermål Alex Sandro ser ud til at skrive under med Juventus på en ny kontrakt inden for nogle dage. Det på trods af, at Chelsea eftersigende har tilbud klubben omkring 450 millioner for spilleren – et tilbud, der er blevet afvist af italienerne.

 

Sky Sport Italias journalist Angelo Mangiante slår fast, at der er absolut ingen chance for at
spilleren skifter væk fra støvlelandet – i sær ikke efter klubben har offentliggjort salget af den
defensive stjerne Leonardo Bonucci til AC Milan tidligere på denne uge.

Chelseas enorme bud på den 26-årige brasilianer kom angiveligt efter Torino klubben har vist interesse i the Blues’ midtbanespiller Nemanja Matic. Serie A mestrene er meget interesseret i den serbiske landsholdsspiller efter det er kommet frem, at han ikke er med på englændernes pre season tour.

Men Juventus har offentliggjort, at de ikke ønsker at sælge spilleren, hvorfor de tilbyder den brasilianske landsholdsspiller en kontrakt, der sikrer ham i omegnen af 35 millioner…om året.

FBL-ITA-SERIEA-JUVENTUS-CROTONE

Og Sandro har i sin kun ene sæson i Torino imponeret alt og alle, både i ligaen og i Champions League, hvor italienerne nåede helt til finalen i turneringen, hvor de ledt et skuffende 4-1 nederlag til de spanske mestre fra Real Madrid.

Siden dengang har både Dani Alves og Bonucci forladet truppen.  Men det skal Sandro ikke. Han kom til klubben i 2015 fra Porto for omkring 250 millioner danske kroner og siden dengang spillet 43 kampe, lavet tre mål og fire assists.